Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for nettstedet www.arcticsuperhealth.com.

Arctic Superhealth AS («Arctic Superhealth») er forpliktet til å beskytte ditt personvern, og vil gjøre sitt ytterste for å beskytte dine personopplysninger i henhold til følgende personvernregler. Ved å besøke dette nettstedet, godtar og samtykker du til retningslinjene som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Personopplysninger som Arctic Superhealth samler inn og bruker
Når du besøker dette nettstedet, kan følgende informasjon samles inn automatisk:

  • Teknisk informasjon, inkludert IP-adressen som brukes til å koble din datamaskin til Internett, din påloggingsinformasjon, type nettleser og versjon, tidssone, type nettleser-plugin og versjoner, operativsystem og plattform,
  • Informasjon om ditt besøk til, via og fra dette nettstedet (inkludert dato og tidspunkt), sideresponstid, nedlastingsfeil, hvor lenge du besøker visse nettsider, informasjon om interaksjon med nettsidene (slik som rulling, klikk og holding av musepeker over et objekt), samt metoder som brukes for å gå ut av nettsiden.

Arctic Superhealth kan også samarbeide med tredjeparter (underleverandører for tekniske tjenester, annonsenettverk, analyseleverandører og søkeinformasjonsleverandører), og kan motta informasjon om deg fra dem.

Arctic Superhealth samler inn, behandler og bruker personopplysninger om deg når du frivillig sender slik informasjon til oss via dette nettstedet, inkludert:

  • Navn og e-postadresse

Slik samler Arctic Superhealth inn personopplysninger
Arctic Superhealth vil kun behandle personopplysninger du gir oss, til følgende formål:

  • formidling av informasjon du har forespurt, slik som informasjon om et Arctic Superhealth produkt
  • utsendelse av nyhetsbrev

Hvor lenge lagrer Arctic Superhealth dine personopplysninger?
Personopplysninger vil kun lagres så lenge dette er nødvendig etter formålene de ble innsamlet, og i henhold til lokal lovgivning og forskrifter samt forretningsbehov.

Dine rettigheter
Dine rettigheter inkluderer retten til å: (i) be om innsyn og korrigering eller sletting av dine personopplysninger, (ii) begrense behandling eller innvende mot behandling av dine personopplysninger, samt (iii) retten til å flytte personopplysninger. Bruk kontaktinformasjonen nedenfor hvis du ønsker å utøve én eller flere av disse rettighetene. EU/EØS-borgere har også rett til å klage på behandlingen av sine personopplysninger til sin lokale tilsynsmyndighet (Datatilsynet).

Du har rett til å be om at Arctic Superhealth ikke håndterer dine personopplysninger for markedsføringsformål. Arctic Superhealth vil informere deg (før innsamling av dine data) om vi har til hensikt å bruke dine opplysninger for slike formål, eller om vi har til hensikt å offentliggjøre din informasjon til tredjeparter for slike formål. Du kan til enhver tid utøve dine rettigheter for å hindre slik behandling ved å informere Arctic Superhealth om at du ikke ønsker å motta slik markedsføring. Hvis du ønsker å utøve denne rettigheten, må du bruke «avslutt abonnement»-funksjonen i den relevante kommunikasjonen eller ta kontakt med oss som beskrevet i avsnittet «Slik kan du kontakte oss».

Annen viktig informasjon
Vårt nettsted inneholder lenker til tredjeparters nettsteder. Denne personvernerklæringen gjelder ikke for disse nettstedene. Husk å lese personvernerklæringene på alle nettsteder du besøker.

Vi bruker «cookies», som er informasjonskapsler som lastes ned og lagres på brukers datamaskin når brukeren åpner en nettside. Informasjonskapselen brukes for eksempel til å lagre innloggingsdetaljer, huske handlekurv i nettbutikken eller registrere hvor brukeren beveger seg rundt på nettstedet. Du kan blokkere cookies ved å gå til innstillingsmenyen i din nettleser dersom du ikke ønsker at cookies skal lagres på din enhet. Du kan også slette cookies som du tidligere har akseptert.

Google Analytics
Arctic Superhealth bruker Google Analytics, en nettanalyseverktøy som hjelper nettstedeiere med å forstå hvordan besøkende bruker deres nettsteder. Google Analytics-kunder kan se en rekke rapporter om hvordan besøkende bruker deres nettsteder slik at disse nettstedene kan forbedres. Google Analytics samler inn anonym informasjon. Og rapporterer nettstedtrender uten å identifisere individuelle besøkende.

Google Analytics-informasjonskapsler
I likhet med mange andre tjenester, bruker også Google Analytics førsteparts informasjonskapsler for å spore de besøkendes interaksjoner. Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon, slik som tidspunkt for besøket, om besøkende har besøkt nettstedet tidligere, og hvilket nettsted som henviste besøkende til det aktuelle nettstedet. Nettlesere deler ikke førsteparts informasjonskapsler på tvers av domener.

Bruk av IP-adresse
Alle datamaskiner og mobilenheter koblet til Internett, blir tildelt et unikt nummer kalt IP-adresse. Slike numre er vanligvis landsspesifikke, og IP-adressen kan ofte brukes til å identifisere landet, fylket/regionen og stedet/byen der en datamaskin er tilkoblet Internett. Google Analytics samler inn IP-adressen til besøkende på nettsteder for å gi nettstedeiere en formening om hvor deres besøkende kommer fra.  Google Analytics rapporterer ikke den aktuelle IP-adresseinformasjonen til sine kunder. Nettstedeiere har tilgang til IP-adressene til besøkende på sine nettsteder, uavhengig av om de bruker Google Analytics eller ikke.

Facebook
Cookies fra Facebook settes om du er logget på Facebook og om du bruker en facebookfunksjon eller link via vår nettside. Informasjonen kan også brukes til å gi deg relevante annonser på Facebook.

Slik kan du kontakte oss
Du kan kontakte oss for å utøve dine rettigheter, stille spørsmål eller sende klager om Arctic Superhealths behandling av dine personopplysninger.

Viktig informasjon
Den norske tilsynsmyndigheten (Datatilsynet) er ansvarlig for at EUs personvernforordning (GDPR) følges i Norge.  For mer informasjon om dine personvernrettigheter, eller hvis du ikke kan løse et problem direkte med oss og ønsker å sende inn en klage, ta kontakt med: postkasse@datatilsynet.no.